Bogoljub Karić je 10 godina planirao svadbu svoje dece - liveandloveoutloud.com

Bogoljub Karić je 10 godina planirao svadbu svoje dece

Biznismen Bogoljub Karić je potrošio deceniju planirajući venčanje svoje četvoro dece. Dakle, možete zamisliti kako je neverovatan osećaj za njega i suprugu Milanku da gledaju kako se njihova deca zaklinju na vernost svojim srodnim dušama tokom izvanredne kolektivne svadbene svečanosti još u avgustu.

Glavni fokus Bogoljuba i Milanke pri planiranju kolektivne pravoslavne svečanosti njihove dece bio je da se očuva tradicija i poštuju svoje porodične vrednosti. Njihove tri kćeri — Nadežda, Jelena i Danica – udale su se za Dejana Lazarevića, brata Gorana Lazarevića, odnosno Nikolu Stojilkovića, tokom ceremonije. U međuvremenu, njihov sin, Nebojša, oženio se Ksenijom Luhnovom.

Venčanje je održano u 4 časa popodne u Kripti Hrama Svetog Save, gde je crkveni hor imao presudnu ulogu u toj ceremoniji. Posle ceremonije, svadbena svečanost je nastavljena u gala vili. Stotine gostiju je pozvano da prisustvuju ceremoniji, čiji je raskoš odražavao ceremonije najistaknutijih kraljevskih dinastija u svetu. Gosti su imali priliku da uživaju u gurmanskim specijalitetima, muzici Lexington benda i inspirativnom dekoru i osvetljenju.

Bogata porodica Karić je dobro poznata u Srbiji i širom sveta po vođenju proizvodnog poslovanja u istočnoj Evropi posljednjih nekoliko decenija. Bogoljub je počeo da radi kao mehaničar i nije imao višu stručnu spremu. Međutim, uspeo je da osnuje radionicu i da zaposli nekoliko pojedinaca da rade za njega. Kasnije je malu trgovinu pretvorio u vrlo uspešnu kompaniju poznatu pod nazivom Astra grupa.

Poslovanje porodice Karić je aktivno u industrijskim sektorima građevinarstva, izgradnje i proizvodnje. Međutim, kompanija takođe ima aktivnu ulogu u veleprodajnom izvozu i važnom trgovanju na međunarodnoj sceni. Dodatno ima svog udela u svetu telekomunikacija / elektronskih medija.

Nema sumnje da će nedavno glamurozno venčanje Karićeve ostati jedno od najvažnijih nezaboravnih venčanja u srpskoj – pa čak i u svetskoj — istoriji.